Børnegården Lynghoved er et dagtilbud i Ry med børn fra 0 – 6 år fordelt i 2 huse, med henholdsvis vuggestue i et hus og børnehave i det andet hus. Vi bor midt i naturskønne omgivelser og centralt i forhold til indkøb og pendlerveje. Vi har hvert vores hus, men fungerer i det daglige, som en samlet enhed. Børnegården  Lynghoved som sted, karakteriseres af vores fagligt dygtige personale, der er inspireret af Reggio Emilias menneskesyn, vores dyr på legepladsen, de naturskønne omgivelser og et velfungerende lokalområde.

Vores forældregruppe har pt. fravalgt madordningen.

På siden kan du også læse mere om vores skønne faciliteter, omgivelserne, vores pædagogik og her er også informationer af mere praktisk karakter. Kig rundt på siden og kontakt os endelig hvis I har spørgsmål!

Vuggestuen Lillelyng

Lillelyng

I Børnegården Lynghoved har vi  en hyggelig og overskuelig vuggestue til 28 børn, fordelt i 3 aldersopdelte grupper. Vuggestuen befinder sig i et selvstændigt hus, som vi kalder Lillelyng.

En typisk dag i Lynghoved

En typisk dag?

To dage i Lynghoved er ikke ens, men overordnet set er der selvfølgelig nogle faste rammer. Dem kan du læse om her.

Kontakt os!

Kontakt os!

I er altid velkommen! Lynghoved skal opleves ved selvsyn. Vi kan naturligvis også kontaktes pr. telefon eller via kontaktformularen, så grib knoglen eller fat tasterne.